Contact

Andolein Klapwijk (1950), loopbaan-/reïntegratiecoach en psychosynthese gids.

Ik werk zon 25 jaar in de loopbaandienstverlening, met name in het middelbaar beroepsonderwijs. Aanvankelijk als loopbaanadviseur begeleidde ik jong volwassenen en volwassenen bij hun oriëntatie op opleidingen, het maken van een studiekeuze én, als het om een deeltijdopleiding ging, het vinden van een baan.

In 1995 heb ik voor een ROC een loopbaancentrum opgezet en was enkele jaren coördinator van dit centrum. Vanuit de behoefte aan verdieping in mijn leven, inclusief mijn werk, begon ik in 1996 aan de, vijfjarige, beroepsopleiding Psychosynthese. Inmiddels, 10 jaar verder, ben ik 5 jaar co-trainer geweest in het Centrum Psychosynthese Holland en nu werkzaam vanuit Inclusief, mijn eigen bedrijf, waar ik mijn werkervaring in de loopbaandienstverlening combineer met de individuele begeleiding van mensen met levensvragen. Kleinschaligheid, betrokkenheid, informeel en maatwerk zijn kenmerken van Inclusief. Rust, helderheid, aandacht en hartelijkheid, zijn kwaliteiten die mijn coachen kleuren.

Mijn kantoor/ praktijk is gevestigd op een prachtige plek in het polderland, aan een rivier, onder de rook van Amsterdam. Zingende vogels en hanengekraai zijn de dagdagelijkse geluiden die de stilte doorbreken. Het is er bovendien, in alle jaargetijden, fijn om te wandelen, langs de rivier, na of voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat 'Inclusief' jou te bieden heeft? Dan ben je, van harte, uitgenodigd contact met mij op te nemen via mail@inclusief.info of telefoonnummer 06-18541035 of 0297-593627. Ik zal je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.